20 Mart 2011 Pazar

Sroups Kayıt Ol

Merakla beklenen yeni oyun Sroups için "Sroups Kayıt Ol"ma rehberi hazırladık. Detaylar bu yazıda..

Milyonlarca üyesi bulunan ünlü online oyun Sanalika'nın yapımcısı Oyun Stüdyosu firması, Sanalika'nın alınan ani bir kararla erişiminin mahkeme tarafından yasaklanmasıyla yaptığı önemli adımlardan biri ellerindeki Sroups oyununun yayınını hızlandırmak olmuştu.

Sroups Kayıt Ol
Yapılan ilk açıklamalar Sanalika'nın açılması belirsizliğini korurken çok yakın bir sürede Sroups'un açılacağı yönünde idi. Ancak ilgili firma bir strateji değişikliği ile Sroups'u bekleterek www.petepet.com adresinden girilen petepet oyununu yayına aldılar. 18 Mart itibari ile açılan oyunun oyuncuları hızla artarken sroups'la ilgili gelişmeler de belirsizliğini koruyor.

Bu nedenle Sroups Kayıt Ol haberimizde ilgili oyun resmi olarak açılmadığı için henüz bir kayıt olma bilgisi veremiyoruz. Ancak gelişmeleri yakından takip eden ekibimiz oyunla ilgili resmi açıklamar geldikten sonra haberimizi güncelleyerek en yeni bilgileri buradan sunacağız. Siz de sitemizi takip ederek bu gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Sroups'un resmi sitesi ise şimdilik www.srou.ps adresi olarak belirlenmiş durumda. Siz de dilerseniz bu adrese giderek Sroups Kayıt Ol'ma konusunda bir gelişme olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Şimdilik Sorups açılana kadar ise petepet oyununu oynamaya başlayabilirsiniz. www.petepet.com adresinden oynayabileceğiniz bu oyunla ilgili daha detaylı bilgiler, tüyolar almak için ise aşağıdaki linke tılayarak Petepet Fan Sitesine gidebilirsiniz.

Petepet

Yukarıda adresini verdiğimiz site oyun severler tarafından hazırlanmış bir fan sayfasıdır, oyunla ilgili resmi sayfa değildir.