23 Şubat 2011 Çarşamba

Sroups Giriş

Merakla beklenen yeni oyun Sroups'a giriş hakkında son bilgiler..

Sroups'a girmek için malesef henüz farklı bir yol yok. Zamanında Sroups'un yapımcısı Oyun Stüdyosu tarafından oyunun deneme sürümü yayınlamış ve sınırlı sayıdaki kişiye bu oyuna girme hakkı verilmişti.  Ancak yeterli sayıda kişiye ulaşılınca bu test süreci kapandı ve herhangi bir giriş yolu da kalmadı.

Bazı siteler oyunun test aşaması sayfasını kendi sitelerinde göstererek oyuna giriş için kullanıcılarına imkan sunmuşlardı. Ancak ne varki öğrendiğimiz kadarıyla Oyun Stüdyosu bu siteleri uyararak bu sayfaları kaldırmalarını rica ettiler. Anlaşılan ilgili firma oyunun test aşamasındayken daha fazla oynanmasını ve oyunun giriş sayfasının farklı bir adres olarak algılanmasını istemiyorlar. Haklılar da çünkü kullanıcılar buna alışırlarsa günün birinde art niyetli birisi Sroups'un benzerini yaptıktan sonra kullanıcıların hesap bilgilerini çalabilir. En güzeli tedbiri baştan almak.

Bu açıdan biz de kullanıcılarımıza oyun resmi olarak açılmadan başka siteden giriş yapmamalarını, resmi açılışı beklemelerini tavsiye ediyoruz.


Hazırlık çalışmalarının üzerinden bir hayli vakit geçmişken artık sroups giriş için de geri sayımın başladığını söylemek yanlış olmaz. Görünen o ki oyunun girişi http://srou.ps adresi üzerinden olacak.

Daha önce bu sayfada yer alan ifadeler değiştirilerek oyun biraz daha hazır hale getirilmiş. Bu da bize oyunun yakında açılabileceği işaretini veriyor. Sroups'a ilk girenlerden olmak istiyorsanız sitemizi veya srou.ps adresini kontrol etmeye devam edebilirsiniz.

Gelişmeleri buradan duyurmaya devam edeceğiz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder